Termopane Teraplast Lugoj

Profile pentru tamplarie PVC Teraplast sunt de 3 tipuri cu 4, 6 si 7 camere

logo

PROFILE TERAPLAST CU 4 CAMERE

Designul clasic al sistemului TP4000, relevant prin simplitate și sobrietate, face ca acest sistem să răspundă necesității clienților de a economisi energie și de a reduce costurile. Sistemul TP4000 cuprinde profile PVC pentru tâmplărie, cu 4 camere izolatoare, lățimea profilelor fiind de 60mm. Coeficientul de transfer termic estimat al ferestrei este Uw=1,5W/m2xK.

PROFILE TERAPLAST CU 6 CAMERE

 

Designul soft al sistemului TP6000, relevant prin suplețea curbelor, face ca acest sistem să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților, oferind eleganță încăperii și reducând semnificativ pierderile de energie. Sistemul TP6000 cuprinde profile PVC pentru tâmplărie, cu 6 camere izolatoare, lățimea profilelor fiind de 70 mm. Coeficientul de transfer termic estimat al ferestrei este Uw=1,3-1,4 W/m2xK.

PROFILE TERAPLAST CU 7 CAMERE

Datorita lățimii sporite a profilului de 75 mm, numărul mărit de camere izolatoare – 7, caracteristicilor termoizolatoare ale PVC-ului, posibilității montării unui geam termoizolant cu grosime de pana la 33 mm creste numarul de “bariere” termice și fonice care se interpun pe direcția transferului termic și propagării sunetului, obținându-se astfel un coeficient de transfer termic redus, de k=1,3 W/m2xK, și o izolare fonică mărită – 37-45 db. Rigiditatea mărită a profilului, geometria și elasticitatea garniturilor asigură o bună etanșitate la aer și apă, etanșitate ce poate fi îmbunătățită prin montarea cele de-a treia garnituri.
Sursa : TERAPLAST.RO

Loading

Lasă un răspuns